frendeites

Designed by the Chinese design studio FCJZ Workshop for Design Biennial in Korea Gwamgju, this pavilion to the translucent skin is made of transparent PVC coated with a bamboo veneer finish. Simple and rich at once.

In the west of Paris, in Saint-Cloud, the Leisure Centre and Gym imagined by KOZ chooses extravagance. Pixelated facade, inside acidic, an explosion of colors in an austere environment.

The turning of a Parisian street, this surprising wooden door unifies ground floor and first floor. Both door and window balconies, it gets thick and integrates multiple functions.

  To mark the launch of the site of the future of Amsterdam Film Museum, a building of the sand model erected on the site becomes the medium of spectacular 3D projections.

In this apartment in Madrid, the architect Alfredo Sirvent offers a wooden wall all in length. Muni doors and sliding panels, it can modulate the space at different times and cravings. A simple concept and rich at once.
Show more
Logo-ML SiteADC

of architecture in newsstands

D'A
 

MAGAZINE pop-up display